Nieuws

Terras & paviljoen Set’77 weer open! - Racketavond elke woensdag 19.30 uur

Terras & paviljoen Set’77 weer open!

Let op coronaregels gelden nog steeds!

Het is dus zover: stap 3! We kunnen vanaf maandag 7 juni weer gebruik maken van terras en paviljoen.  Van maandag t/m vrijdag gaat het paviljoen open van 19.30u tot 21.30u.  En, ook de kleedkamers/douches mogen gebruikt worden!

Maar let op: nog niet 100% ‘vrijheid-blijheid’: lopen in het paviljoen (toilet, bar, kleedkamer) betekent mondkapje op, er is een maximum aan het aantal gasten in het paviljoen, handen wassen, 1,5m-regel. Allemaal coronaregels die nog steeds gelden! Houd je aan de instructies en aanwijzingen van de paviljoencommissie!

 

De afhangmogelijkheden van padel- en tennisbanen worden  aangepast aan de openingstijd van het paviljoen: vanaf 18.00u kunnen alle banen op het hele uur worden afgehangen (18.00u-19.00u-20.00u-21.00u).

Lekker socializen, genieten van een drankje, bakkie koffie, …..    Het kan weer!

 

 

RACKETAVOND: NIETS AFSPREKEN, GEWOON KOMEN!
Iedere woensdagavond (herstart 9 juni) drie banen gereserveerd

van 19.30u-21.30u

De racketavond is de inloopavond voor alle leden van Set’77 die zin hebben in een potje  tennis! Iedereen is vanaf 19.00u van harte welkom:  jong / oud, beginner / gevorderde, mannen/vrouwen, ook niet-leden met een introductiepasje zijn van harte welkom. Deze avond is o.a. ideaal voor nieuwe leden, maar ook voor leden die nieuwe mensen willen leren kennen of gewoon eens met anderen willen tennissen. Ieder half uur worden de pasjes gehusseld, je kunt dus elk half uur instappen of stoppen. De racketavond kent een belangrijk sociaal aspect: de betere tennissers helpen en motiveren bijv. de mindere tennissers! Maar, je kunt ook tennissen op je eigen niveau. En na afloop staat gezelligheid in het paviljoen sowieso voorop!

 

 

« Terug

» Nieuws archief