Nieuws

Geslaagd etentje alleenstaanden!

‘Wat was het genieten voor iedereen!

We hebben er door corona lang op moeten wachten. Maar maandag 20 september jl. heb ik eindelijk het etentje kunnen organiseren voor ( eenzame ) alleenstaande 65- plussers. Dankzij het fantastische bedrag van 1474,40 euro dat de inzamelactie van Set’77 en Geef.nl voor dit goede doel vorig jaar tijdens het Geef.nl Open Lentetoernooi 2020 opleverde.

Er waren 32 alleenstaanden, de leeftijd varieerde van ongeveer 65 tot 89 jaar. Zij kregen een driegangen diner naar eigen keuze en onbeperkt drankjes. Herberg Den Brouwer heeft gezorgd voor een heerlijke kaart en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Ook had ik muziek geregeld. Paul van Extel en Hent van de Heuvel hebben ons vermaakt met mooie en vooral gezellige muziek. Wat was het genieten voor iedereen!! Dit maakte het helemaal af!! Paul en Hent hebben dit bovendien vrijwillig gedaan. Dus chapeau voor deze twee!! Ze hebben natuurlijk lekker mee kunnen eten en drinken en hebben van mij ieder een lekkere fles “Zeelandse borrel” gekregen.

Ik heb nog wat centjes over die ik bij de volgende ronde op kan maken. En die gaat er zeker komen!! Ik hoop in januari of in maart 2022. Ik bedank nogmaals Geef.nl (Jordan van Bergen) en Set’77 voor dit mooie, goede doeleninitiatief jaarlijks gekoppeld aan een open toernooi van Set’77. En natuurlijk, niet te vergeten, iedereen die gedoneerd heeft.

Annerie van Oort

« Terug

» Nieuws archief