Nieuws

Grando zomers Thuisblijverstoernooi

Het tennispark van Set ‘77 was op zaterdag 28 augustus voor een dag omgetoverd tot een echte minicamping. Een receptie, puptentjes, ligstoelen, waslijnen (mét was), lampjes en andere campingattributen zorgden voor een gezellige sfeer.

En, niet te vergeten, de deelnemers droegen hier met z’n allen hun steentje aan bij. Vijf teams namen deel aan het Thuisblijverstoernooi; 15.00u werden ze welkom geheten op Minicamping GRANDO. Rond 15.30u startten de eerste wedstrijden.

De teams bestonden uit drie à vier mannen en drie vrouwen en ze speelden zowel tennis- als padelwedstrijden. Voor de pauze werden er drie rondes gespeeld van 45 minuten en na de pauze nog twee rondes. Elke deelnemer speelde zo’n vier partijen. In de pauze was er gelegenheid om een frietje en snacks te halen bij de frietkar. Want dat mag op de camping natuurlijk niet ontbreken. De laatste wedstrijd was rond 20.45 uur afgelopen waarna onder de veranda tot in de late uurtjes gezellig werd nagekletst én gezongen. Vooral de Hollandse nummers deden het goed en de zangers en zangeressen kregen veel bijval.

Tussendoor werd de punten geteld en vond de prijsuitreiking plaats.

Team 2 ‘De puptentjes’ was de winnaar en ging er met de mini(camping-)prijs vandoor.

Een heel geslaagd toernooi met dank aan Grando voor de sponsoring.

Niki Noijen & Jacqueline van Zeeland

« Terug

» Nieuws archief