Nieuws

Schrijf je in voor het Solar Concept Open Padeltoernooi 2023!

Schrijf je in voor het Solar Concept Open Padeltoernooi 2023!

 

Ook dit jaar organiseert TPV Set'77 (Zeeland) samen met De Witte Schare (Schaijk) weer het jaarlijkse Open Padeltoernooi met als hoofdsponsor: Solar Concept. Van woensdag 8 t/m zaterdag 18 maart 2023 wordt het Solar Concept Open Padeltoernooi gehouden op de locaties van de tennisverenigingen De Witte Schare en TPV Set'77.

 

Het inschrijfgeld voor het toernooi is 10 euro en het is een P100 toernooi. Iedereen kan meedoen aan één van de volgende categorieën: HD klasse A (P100), HD4, HD5, HD6, HD7, DD 6/7 GD 6/7 of D 8/9 (genderneutraal).

 

Houd rekening met het feit dat het toernooi op twee verschillende locaties wordt gehouden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op de juiste locatie voor je wedstrijden.

 

Wees er snel bij en schrijf je nu in voor dit leuke en spannende Open Padel toernooi; de uiterste inschrijfdatum is zaterdag 25 februari 2023.

 

Klik hier om in te schrijven.

 

We hopen dat veel spelers van padel- en tennisvereniging De Witte Schare en Set'77 en padellers uit de regio zullen meedoen en we kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

 

Toernooicommissies De Witte Schare & TPV Set'77

 

« Terug

» Nieuws archief