Nieuws

Open Zomertoernooi Set’77 Tennis & Padel voor het goede doel!

Set’77 steunt ‘Geen Grenzen’- events

Open Zomertoernooi Set’77 tennis&padel / Opbrengst inzamelactie 2023 naar ‘t Hoischûrke

Het Hoischûrke: al meer dan 50 jaar een begrip in Zeeland en omgeving. Velen hebben daar hun eerste, prille, schuchtere danspasjes in hun puberbestaan gezet. En nog steeds is dat zo. ‘Geen Grenzen’-events: supergezellige zaterdagavonden met DJ’s, lichteffecten en veel muziek voor 12- tot 15-jarigen.

Voorzitter Daan van der Cruijsen: ‘Met een ‘Geen Grenzen 12+-party’ trekken we elke keer tussen de 140 en 200 jongeren uit de regio naar het Dorpshuis.’ De ‘Geen Grenzen’-events voorzien in een grote behoefte, dat is inmiddels wel aangetoond. Een eigen plek en eigen activiteiten voor jeugd/jongeren: superbelangrijk in deze dynamische tijd. Dat ondersteunt Set’77 graag!

Doneren kan vanaf nu!

Voor de vierde achtereenvolgende keer koppelt Set’77 aan het Open Zomertoernooi een inzamelactie voor een Zeelands ‘goed doel’. Dit jaar is dus gekozen voor de ondersteuning van de activiteiten van ‘t Hoischûrke.

Doe mee, word donateur en ondersteun deze unieke en sympathieke Zeelandse jongerenorganisatie! Onder alle donateurs die hun e-mailades achterlaten en minimaal 5 euro doneren, verloten Set’77 en ’t Hoischûrke aantrekkelijke prijzen. Meer informatie binnenkort op de sites van Set’77 en Geef.nl

‘Samen Zeeland’, daar gaan we voor!

Inschrijven voor het toernooi kan t/m zondag 20 augustus!

Ga via deze link naar de Geef-site om meer te lezen over de actie en te doneren.

of

Gebruik onderstaande QR-code om te doneren:
 

« Terug

» Nieuws archief