Nieuws

Opbrengst Open Zomertoernooi Set’77 2023 naar ’t Hoischûrke

Voor de vierde achtereenvolgende keer koppelt Set’77 aan het Open Zomertoernooi een inzamelactie voor een Zeelands ‘goed doel’. Dit jaar is gekozen voor de ondersteuning van de “Geen Grenzen’-events van ’t Hoischûrke.

Nogal wat jongeren uit Zeeland en omgeving zetten in de afgelopen vijf decennia hun eerste al dan niet schuchtere puberpasjes in het uitgaansleven in De Vlashoeve, dat decennialang het onderdak van ’t Hoischûrke was. Sinds kort is dat het nieuwe Zeelandse dorpshuis

En nog steeds organiseert ’t Hoischûrke allerlei jongerenactiviteiten, zoals de populaire ‘Geen Grenzen’-events: supergezellige, alcoholvrije zaterdagavonden met DJ’s, lichteffecten en veel muziek voor 12- tot 15-jarigen.

Voorzitter Daan van der Cruijsen: ‘Met een ‘Geen Grenzen 12+-party’ trekken we heel wat jongeren uit Zeeland en de regio naar het Dorpshuis.’ De ‘Geen Grenzen’-events voorzien in een grote behoefte, dat is inmiddels wel aangetoond. Een eigen plek en eigen activiteiten voor jeugd/jongeren: superbelangrijk in deze dynamische tijd. Dat ondersteunt Set’77 graag!

Doneren kan vanaf nu!

Een deel van de opbrengst van het Open Zomertoernooi gaat naar ’t Hoischûrke. Maar daarnaast roept Set’77 leden en niet-leden op de actie te ondersteunen en een donatie te doen. Doe mee, word donateur en ondersteun deze unieke en sympathieke Zeelandse jongerenorganisatie!

Win-win:

Onder alle donateurs die hun e-mailades achterlaten en minimaal 5 euro doneren, verloten Set’77 en ’t Hoischûrke aantrekkelijke prijzen: twee tennis- of padelclinics voor vier personen en ‘Golden Tickets’ voor ‘Geen Grenzen’-events.

Gebruik onderstaande QR-code of ga voor meer info naar de Geef-site of DONEER DIRECT!

‘Samen Zeeland’, daar gaan we voor!

« Terug

» Nieuws archief