Nieuws

Set’77 Open Zomertoernooi 2023 zit erop!

Ruim 1000 euro voor ‘Ut Hoischûrke’

Onder zomerse omstandigheden speelden in de eerste week van september een kleine 130 deelnemers het jaarlijkse Set’77 Open Zomertoernooi tennis & padel.

De gezellig drukke finalezondag kende zelfs tropische omstandigheden met een temperatuur van boven de 30°C. Een emmer water met spons zorgde gelukkig nog voor enige verkoeling in de brandende zon. Zeker in de padelkooi was het afzien. Naast ijsjes en de natte, koele spons was er, voor de finalisten die dat wensten, de supertiebreak als alternatief voor een slopende derde set.

Voor de vierde keer was aan dit open toernooi een inzamelactie voor een Zeelands ‘goed doel’ verbonden. Dit jaar gaat de opbrengst naar ‘Ut Hoischûrke’, vooral om hun ‘Geen Grenzen’- events te ondersteunen. Een deel van het inschrijfgeld, de opbrengst van de vrijdagse loterij, de snackverkoop tijdens de finalezondag en de opbrengst van de petflesjes (statiegeld) in het afgelopen jaar deden de teller uiteindelijk stil staan op 1010 euro. De loterij leverde bovendien veel positieve, ondersteunende reacties voor de inzamelactie op. 1010 euro, een mooi bedrag dat de ‘mannen van het ‘Ut Hoischûrke’ tijdens de prijsuitreiking dan ook dankbaar in ontvangst namen in de vorm van een cheque uit handen van toernooicommisselid Jacqueline van Zeeland,

Ook in 2024 wil Set’77 het sportieve en gezellige Set’77-zomertoernooi weer organiseren. Set’77 is sowieso bezig zijn toernooien nog aantrekkelijker te maken. En ook de koppeling aan een Zeelands ‘goed doel’ blijft volgend jaar, helemaal conform het Set’77 vijfjarenplan ‘Duurzaam & Verbonden’ (2019-2024).

Toernooicommissie Set’77

Marijn v/d Venne, Wout van Gerwen en Jens v/d Broek nemen de Set'77-cheque in ontvangst uit handen van Jacqueline van Zeeland. Teun v/d Cruijssen ontbreekt op de foto.

« Terug

» Nieuws archief