JC 2013 Uitnodiging interne jeugdcompetitie

 

Interne jeugdcompetitie najaar 2013

 

 

Op zaterdag 19 oktober start de interne competitie voor jeugdleden. We doen om best om zoveel mogelijk mix- en dubbelpartijen in te delen. Het kan zijn dat je ook voor een enkelpartij wordt ingedeeld. Er wordt ingedeeld op sterkte. Iedereen, van beginner tot ver gevorderde, kan dus meedoen. De wedstrijden zijn op zaterdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur. De wedstrijden duren maximaal één uur. De tijden waarop gespeeld wordt, hangt af van het aantal deelnemers van de jeugdcompetitie en van de seniorencompetitie en de verhinderingen van de deelnemers. Tot half december speel je in een periode van 9 weken 4 of 5 wedstrijden. Als je minder wedstrijden wilt spelen, is dat ook mogelijk.

 

We spelen met wisselende koppels. Je geeft je dus individueel op. Wij delen je in, in een mix- of dubbelpartij. Het kan zijn dat je de ene week een dubbelpartij speelt en de andere week een mixpartij. Ook is het mogelijk dat er enkel partijen worden ingedeeld. Dit is afhankelijk van de sterkte van de deelnemers, het aantal deelnemers en de verhinderingen. We willen er een leuke competitie van maken.

 

Inschrijven kan tot en met 8 oktober door het inleveren van onderstaand strookje op Boterbloem 8. Andere mogelijkheid is dit inschrijfformulier invullen en mailen naar veronique.de.wit@home.nl. Voor 14 oktober mailen we je het wedstrijdprogramma.

 

Klik hier als je het formulier wilt uitprinten

 

Groeten Veronique de Wit namens de jeugdcommissie van Set’77