Setpunt oktober 2019 - Start aanleg padelbanen Set’77

Start aanleg Padelbanen Set’77

Opening maart 2020!

De padelinformatieavond op dinsdag 22 oktober jl. was in feite de officieuze aftrap voor de aanleg van twee padelbanen op het tennispark van Set’77. In nauwe samenwerking met tennisvereniging ‘De Witte Schare’ (Schaijk) heeft Set’77 in de afgelopen jaren padelplannen ontwikkeld. De gemeente Landerd heeft een ruimhartige subsidie toegekend waarmee de ambitieuze plannen ook daadwerkelijk te realiseren zijn.

Na diverse bezoeken aan Brabantse tennisverenigingen met padelbanen, overleg met potentiële bouwers, offertes, etc. is gekozen voor ‘Tennis Totaal / Padel Totaal’, een familiebedrijf uit Noord Nederland met een ruime ervaring en een uitstekende reputatie als het gaat om de aanleg van tennis- en padelbanen.



Zodra alle vergunningen rond zijn kan met de aanleg begonnen worden. De voorbereidende sloopwerkzaamheden zijn al van start gegaan: afbreken minibaan en baantje bij de oefenmuur, hekwerk en beplanting verwijderen en achter baan 6-7 een tijdelijke toegang maken om met zwaar materieel op de plaats van bestemming te kunnen komen.

Kortom, de handen gaan uit de mouwen en de schop in de grond! De verwachting is dat in december 2019 met de daadwerkelijke bouw van de ‘padelkooien’ gestart kan worden en dat medio maart 2020 de padelbanen in gebruik kunnen worden genomen, tenminste als de winter een beetje meewerkt.

Uitleg video Padel
Tijdens de padelinformatieavond op dinsdag 22 oktober jl. is de volgende uitlegvideo met betrekking tot padel getoond:

Terug naar Setpunt 2019 - editie oktober