Setpunt november 2019 - Geef nieuwe sponsor Open Lentetoernooi Set’77

Geef nieuwe sponsor Open Lentetoernooi Set’77

Set’77 heeft een nieuwe, bijzondere sponsor gevonden die zijn naam verbindt aan het Open Lentetoernooi: Geef.nl een digitaal platform waar je op een tamelijk eenvoudige manier geld kunt inzamelen voor een goed doel. In overleg met de directeur van Geef.nl, Jordan van Bergen, is een mooi concept bedacht waarmee Set’77 twee vliegen in één klap vangt.

Set’77 wil laten zien dat het in maatschappelijk opzicht ook zijn verantwoordelijkheid neemt: laten zien dat de vereniging aandacht en zorg voor anderen heeft in Zeeland en ’t Oventje door jaarlijks een vereniging, instelling, groep, individu, … financieel te ondersteunen als daar behoefte aan is.



Het ambitieuze plan is ieder jaar een ander ‘goed doel’ te verbinden aan het Open Lentetoernooi. De leden van Set’77 kiezen zelf het goede doel. Via uiteenlopende inzamelacties gekoppeld aan het lentetoernooi en een bijdrage van Geef.nl hoopt Set’77 ieder jaar minimaal 1000 euro te kunnen doneren! Geef.nl investeert dus samen met Set’77 in een lokaal goed doel én sponsort daarnaast het open lentetoernooi.

Elders in deze Setpunt het stappenplan waarmee in december/januari het goede doel voor het komende open lentetoernooi wordt geselecteerd. Set’77-leden kiezen zelf!

Terug naar Setpunt 2019 - editie november