Nieuws

Goed nieuws. Vanaf maandag 11 mei kan er weer gesingled worden bij Set’77!

Vorige week zijn onze jeugdleden als eerste weer begonnen met het hervatten van de training bij Set’77.

Goed nieuws, vanaf aanstaande maandag 11 mei mogen  ook  de volwassen leden weer tennissen.

Echter helaas nog niet volledig. Wat mag er vanaf maandag wel?

 • Volwassenen mogen 1 tegen 1 spelen.
 • Dubbelspel is alléén toegestaan voor koppels die uit hetzelfde huishouden komen én  samen onder één dak wonen. Dat betekent dat de meeste leden helaas nog niet  mogen dubbelen. Als alles onder controle blijft is de verwachting dat het vrij spelen vanaf 1 juni kan worden opgeschaald naar regulier dubbelspel.  
 • De trainingen voor de volwassenen worden hervat, waarbij de trainer toeziet dat 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd. Jeugdtrainingen zijn vorige week al hervat.

Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan. Er mag geen publiek komen kijken op het park. Dus ook geen ouders bij de tennisles van hun kinderen.

Omdat we de gezondheid en veiligheid van onze leden zo goed mogelijk willen garanderen, zullen er wel maatregelen genomen worden. Lees onderstaande regels goed door. Om het open gaan van ons park zo goed mogelijk te laten verlopen, doen we als bestuur een beroep op iedereen om aan elkaar te denken, het gezonde verstand te gebruiken  én verantwoordelijkheid te nemen.   

Dit kan echter alleen als we ons allemaal houden aan de volgende 7 voorschriften:

 1. Je moet vooraf digitaal via KNLTB Clubapp een baan reserveren. Digitaal afhangen  is verplicht zowel  tennis overdag als ’s avonds! Je kunt 48 uur van tevoren een baan reserveren. In bijgaande link KNLTB Clubapp wordt duidelijk uitgelegd hoe je de app op je telefoon kunt downloaden en gebruiken. Ook kun je via deze app een groep tennismaatjes  maken om ze te vragen om te enkelen.  

  Mocht je nu nog niet gaan tennissen dan adviseren we toch nu al de KNLTB Clubapp te downloaden. Deze zul je straks (in coronatijd) namelijk ook bij het reguliere dubbel moeten gebruiken om af te kunnen hangen.

  Je kunt nu dus niet een baan reserveren met het afhangbord in het paviljoen. De speeltijd voor een enkelpartij is tijdelijk verlengd naar 1 uur.
 2. Neem je gevulde bidon en handdoek van thuis mee.
 3. Kom maximaal 5 minuten voor het gereserveerde tijdstip, neem wel je lidmaatschappas mee om de fietspoort te openen, desinfecteer je handen bij de wasbak buiten en ga vervolgens naar je gereserveerde baan.
 4. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand.
 5. Het toilet in het voorportaal is open, maar we vragen iedereen van tevoren thuis naar het toilet te gaan en de handen te wassen. Desinfectiegel hangt bij de ingang voorportaal en bij de wasbak buiten.

  Het terras, paviljoen en douches zijn gesloten.
 6. De scoreborden zijn weggehaald en kunnen dus ook niet worden gebruikt.
 7. Na het spelen moet je het park direct verlaten en de poort achter je sluiten.

Op onderstaande poster staan de belangrijkste richtlijnen visueel samengevat. Klik er op voor de volledige versie:
 Deze poster hangt op meerdere plekken op het tennispark.

Set’77 volgt de richtlijnen van de KNLTB. Voor meer informatie verwijzen we ook graag naar de KNLTB Corona Toolbox: www.corona.knltb.nl  

De padelbanen zijn weliswaar gereed, maar het is nog niet toegestaan om hiervan gebruik te maken. Wij hopen echter dat dit vanaf 1 juni wel mogelijk is.

Als bestuur doen wij een beroep op alle leden om de hierboven omschreven voorschriften te respecteren en wij  zullen hierop ook toezien.

Mochten de richtlijnen vanaf 1 juni worden gewijzigd dan zullen we jullie hierover uiteraard informeren.

Veel tennisplezier!    

Bestuur TV Set’77

 

« Terug

» Nieuws archief