Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

Setpunt editie 6 Juli 2019

 

Hoofdsponsor Van Tilburg Sport

Vrijdag 5 juli jl. hebben Set’77 en Van Tilburg Sport het contract ondertekend dat Van Tilburg voor drie jaar als hoofdsponsor verbindt aan tennisvereniging Set’77. De Zeelandse tennisvereniging is uiteraard heel blij met deze in meerdere opzichten belangrijke sponsor. Het belang van sponsorondersteuning voor geprivatiseerde sportverenigingen als Set’77 kan niet genoeg onderstreept worden. Het maakt het mogelijk extra aandacht te besteden aan jeugd, opleidingen, trainingen en andere activiteiten, aan de ontwikkeling van het tennispark, het zorgt voor extra publiciteit, ….

LEES VERDER

 

 

Clubkampioenschappen dubbel

In de laatste week van juni werden de clubkampioenschappen dubbel gespeeld. Onder soms tropische omstandigheden, waardoor het afzien werd voor de deelnemers. Daarom een pluim voor alle deelnemers die zich desondanks op de baan waagden om al dan niet de overwinning binnen te halen. De finales werden gespeeld op zondag 30 juni.

LEES VERDER

 

 

Nog meer kampioenen!

In de vorige Setpunt konden we al melden dat 6 teams van Set ´77 kampioen waren geworden in de voorjaarscompetitie van de KNLTB. En daar is nog een kampioensteam bijgekomen.

LEES VERDER

 

 

Gebruik keuken en paviljoen

In het verleden ging er wel eens wat mis bij het gebruik van de keuken in het Set’77-paviljoen door competitieteams: spullen niet opruimen, vuile vaat laten staan, etc. Ook dit jaar ging het niet altijd goed!

LEES VERDER

 

 

Jeugdportret Levi de Klein

We hebben weer een kampioen gevonden die ons een inkijkje geeft in zijn leven rond en naast het tennis bij Set ’77. Geen tenniskampioen deze keer, maar een voetbalkampioen, want dat is toch echt de grootste hobby van deze PSV-fan.

LEES VERDER

 

 

Tennis Fit KNLTB

Hoe zorg je er als vereniging voor dat zoveel mogelijk senioren-plusleden zo lang mogelijk plezier in het tennissen houden? Een vraag die steeds meer tennisverenigingen bezighoudt.

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes

1. KNLTB Voorjaarscompetitie
2. Vacatures Set’77
3. Padel
4. Oriëntaals Open zomertoernooi Set’77
5. Kampioen HD vrijdagmiddag 3e klasse 50+ / team 3

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug