Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

Setpunt editie 2 mei 2020

 

Inleiding - Setpunt mei 2020

Nu het coronaspook het onderspit lijkt te delven en we weer lekker mogen gaan sporten is het tijd om de maandelijkse Setpuntdraad weer op te pakken.

Ondanks dat we onze rackets een tijdje in de tas hebben moeten laten zitten is er toch veel gebeurd op en om het Zeelandse tennispark: de padelbanen zijn klaar en dus zijn er al allerlei padelactiviteiten gepland. In Padel: nieuwe uitdaging bij Set’77 algemene informatie over padel bij Set’77, in Yes Padel! o.a. alles over de proeflessen voor iedereen (schrijf je in!) die zaterdag 6 juni en zondag 7 juni al starten, over het lenen van rackets, tijden, ….

Er is weer een nieuwe zomerchallenge, aantrekkelijker dan voorgaande jaren! En, heel belangrijk, er is een compleet nieuwe jeugdcommissie met zes nieuwe namen en een koffer vol ideeën en plannen. Helaas, ook een droevig bericht: onze oud-voorzitter Toon Swinkels is op 13 mei op 80-jarige leeftijd overleden; In de Setpunt een IM ter nagedachtenis aan deze markante oud-Set’77-man.

In de Setpuntjes heel veel belangrijke Set’77-wetenswaardigheden die je zeker niet mag missen wil je een beetje op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de tennisvereniging, al was het maar dat je weet dat je binnenkort in het Set’77-paviljoen relatief goedkoop padelrackets kunt kopen geleverd door hoofdsponsor Van Tilburg Sport!

 

 

In memoriam: Oud-voorzitter Set’77 Toon Swinkels overleden

Woensdag 13 mei is Toon Swinkels, een markant oud-Set’77-erelid, op 80-jarige leeftijd overleden. Toon was al vanaf de vroege jaren ‘achter de kerk’ lid van Set’77 en heeft veel betekend voor de Zeelandse tennisclub. Toen zijn ziekte hem steeds meer parten ging spelen moest hij zo’n tien jaar geleden een punt zetten achter zijn activiteiten voor Set’77.

LEES MEER

 

 

Padel: nieuwe uitdaging bij Set’77

Je kunt er niet omheen: als je in de afgelopen week, na enkele maanden coronaslot, weer een balletje hebt geslagen, heb je beslist de prachtige nieuwe padelbanen zien liggen. ‘Dat wil ik zeker proberen’, is een veel gehoorde eerste reactie.

LEES VERDER

 

 

Zomerchallenge: ik zou het doen!

Lekker en gezellig in beweging blijven, een balletje slaan, socializen. Ook dit jaar biedt Set’77 weer de kans aan niet-leden in te schrijven voor de zomerchallenge. Dit jaar: vier maanden tennissen en/of padellen voor 49,95 euro.

LEES VERDER

 

 

YES PADEL!

Kennismaken met padel voor leden Set’77 en niet-leden (uit Zeeland) vanaf 16 jaar! Set’77 biedt in de maand juni proeflessen padel aan á 7,50 euro pp. Wil je ervaren wat padel voor jou is, welke regels gelden en de basistechniek onder de knie krijgen, dan is die proefles iets voor jou! Trainer Nic Kroot gaat vanaf zaterdag 6 juni in groepen van maximaal 8 spelers de basisbeginselen uitleggen en oefenen.

LEES VERDER

 

 

Nieuwe jeugdcommissie Set’77

Sinds kort is er een nieuw voltallig jeugdcommissie bestaande uit: Anne van Wijchen, Nic Kroot, Ellen van Hoof, Sanne Langenhorst, Wendy Zegers en Jochem Toonen.

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes mei 2020

01. Proeflessen Padel
02. Binnenkort Padelrackets te koop in het paviljoen via Van Tilburg Sport
03. Terras en paviljoen wellicht vanaf 1 juli weer open
04. Digitaal afhangen met KNLTB Clubapp
05. Tip Clubapp pushberichten
06. Zomerchallenge
07. Vacature in het bestuur
08. 16-/17 jarigen kunnen nu uiterst voordelig lid worden
09. Woensdag 26 augustus een algemene ledenvergadering (ALV)
10. Kennismakingsles padel

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug