Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

setpunt editie 4 september 2020

 

Setpunt september 2020

Al weer twee maanden geleden dat er een Setpunt in je digitale ‘brievenbus’ viel. Wat kan er veel gebeuren in zo’n korte periode! Zeker als je bedenkt dat het ook nog eens hoogzomer was waarin normaal gesproken tennisactiviteiten een beetje naar het tweede plan schuiven. De hele zomer door het paviljoen open, minder mensen op vakantie, nieuwe padelbanen, Grando-thuisblijverstoernooi, de uitgestelde Algemene Ledenvergadering, officiële opening padelbanen met demonstratiepartij van toppadel en een erg leuke clinic dubbelspel tennis, een succesvolle zomerchallenge en eind augustus/begin september het Geef.nl Open Zomertoernooi. Kortom, van de gebruikelijke zomerdip was dit jaar absoluut geen sprake!

Set’77 is dringend op zoek naar een nieuwe secretaris en ook de sponsorcommissie zit te springen om nieuw bloed.

In deze Setpunt: Een kort verslag van de Algemene Ledenvergadering op 26 augustus. Op de website vind je een uitgebreider verslag. Set’77 past het bardienstbeleid aan, dat houdt in dat de leeftijdsgrens voor vrijstelling verschuift van 70 naar 75 jaar. Eind augustus: officiële opening padelbanen; een erg leuke dag gecombineerd met een verrassend zinvolle en boeiende clinic dubbelspel van ‘Totaal in Tennis’. Het Geef.nl Open Zomertoernooi gekoppeld aan de inzamelactie voor het goede doel van Annerie van Oort was in alle opzichten een succes. De KNLTB-Competitie is gestart (uitgestelde voorjaarscompetitie) met 33 Set’77-teams! We moeten ook al weer vooruit kijken naar de start van interne Set’77-Wintercompetitie. Wil je echt op de hoogte blijven van alle ins-en-outs van Set’77 dan mag je de traditionele Setpuntjes niet missen.

 

 

Algemene ledenvergadering

2019 stond vooral in het teken van de renovatie van paviljoen en terras. Ook het vaststellen van een vijfjarenplan (beleidsplan) was belangrijk. Uit de terugblik van scheidend secretaris Toon van den Hanenberg op al het Set’77-commissiewerk en de sponsorondersteuning bleek dit jaar opnieuw dat Set’77 een actieve, gezonde vereniging is.

LEES MEER

 

 

Bardienstbeleid

Het bestuur van Set’77 heeft besloten het bardienstbeleid aan te passen. Tot nu was het zo dat leden vanaf 70 of ouder geen bardienst hoefden te doen. Er is besloten de leeftijdsgrens voor vrijstelling van bardienst te verhogen van 70 naar 75 jaar.

LEES VERDER

 

 

Geef.nl Open Zomertoernooi Set’77

Fantastisch weer, lekker sfeertje, mooie wedstrijden, goeie organisatie, culinaire verwennerij en ….. een doorslaand succes wat betreft de inzamelactie voor Annerie van Oort!

LEES VERDER

 

 

Padelbanen Set’77 Zeeland officieel in gebruik!

Geslaagde feestelijke openingsdag zondag 23 augustus. Zondagmiddag 23 augustus verrichtte burgemeester Bakermans, geassisteerd door Pieter de Leijer van de KNLTB onder ruime belangstelling de officiële ingebruikname van twee padelbanen op het Zeelandse tennispark. 10.00u was de dag al begonnen met een erg leuke, maar ook zinvolle ‘tennisclinic dubbelspel’ verzorgd door tennisschool ‘Totaal in Tennis’.

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes juli 2020

01. 1382 euro voor het goede doel van Annerie
02. Afhangdiscipline
03. Vacatures Set’77
04. Trainingen
05. Husselavond
06. Binnenkort start de jaarlijkse Rabo Clubsupportactie 2020
07. Corona, corona, corona …… mondkapjes …
08. Padelcompetitie
09. Huur padelbanen
10. TPV Set’77 ipv TV Set’77
11. Zomerchallenge

LEES VERDER

 

 

Inschrijving GRANDO-wintercompetities binnenkort open!

De inschrijving voor onze gezellige door GRANDO-Son gesponsorde interne wintercompetities gaat binnenkort weer open. We kijken nu nog even naar de precieze data omdat de KNLTB-competitie nog loopt op het moment dat we normaal gesproken starten. Als dat duidelijk is, krijgt ieder seniorlid een mail met daarin de links voor de inschrijving.

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug